Erwin Harahap

do Now or Never

Sapu Nyere Pegat Simpai – Jawa Barat

Posted by Erwin on February 21, 2008

ririungan urang karumpul
meumpeung deukeut hayu rang sosonoan
pacangkrama hari ngawadul
urang silih tempas silih aledan

moal lila jeung bahaturan
hiji wanci anu geus ditangtukeun
bakal pisah bakal pajauh
bakal mopohokeun ka tineung urang

sapu nyere pegat simpai
bakal kasorang takdir Gusti Hyang Widi
pasti kalakon urang rek papisah urang rek pajauh
meumpeung deukeut hayu rang sosonoan

2 Responses to “Sapu Nyere Pegat Simpai – Jawa Barat”

  1. Dhick's said

    A ini ada Mp3 nya gak.. aku lagi nyari uy.. susah pisan…

  2. Rey said

    A ada notasi nya gk nyari dmn mn gk ada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: